facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Έρχεται η νέα Αστυνομική Διεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής - Εγκαίνια παρουσία του πρωθυπουργού;

Αποκαλύψεις σχετικά με το νέο αστυνομικό τμήμα στο δήμο Φυλής που θα στεγάσει τη νέα Αστυνομική Διεύθυνση Ασφάλειας δυτικής Αττικής έκανε από το υπουργείο Παιδείας, ο δήμαρχος του ομώνυμου δήμου, Γιώργος Παππούς.

Προσκεκλημένος σε κατ’ ιδίαν συνάντηση έντεκα δημάρχων από τη δυτική Αττική (απουσία δημάρχου Χαϊδαρίου) με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με επίκεντρο τη συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, ο ίδιος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι στις 31 Ιανουαρίου εγκαινιάζεται η νέα Διεύθυνση Ασφάλειας δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή, αλλά και την πρόσφατη επιστολή μαθητών στον πρωθυπουργό που ανέφεραν ότι φοβούνται ακόμη και μεταβούν στο σχολείο τους για μάθημα, ο Γιώργος Παππούς απάντησε: «Η απάντηση στο τι έχουμε κάνει και τι πρόκειται να κάνουμε είναι αυτή. Ότι παρέχουμε κτίριο στο δήμο Φυλής που θα στεγάσει τη νέα Διεύθυνση Ασφάλειας δυτικής Αττικής. Στο νέο αστυνομικό τμήμα θα στεγαστούν υπηρεσίες, όπως Δίωξη Ναρκωτικών και ΟΠΚΕ».

Την ίδια στιγμή, συμπλήρωσε ότι με πρωτοβουλία του δήμου παραχωρούνται στη νέα Διεύθυνση και άρα, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οκτώ υπερσύγχρονα τζιπ.

Τα οχήματα παραδόθηκαν ήδη στις εγκαταστάσεις της ΕΛΑΣ, στην Αμυγδαλέζα και αγοράστηκαν από το Δήμο Φυλής, στο πλαίσιο της συμφωνίας του με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας της ΕΛΑΣ στο Δήμο Φυλής, με σκοπό την πάταξη της παραβατικότητας.

Εξάλλου, στο τέλος του τρέχοντος μήνα έχουν προσδιοριστεί τα εγκαίνια του κτιρίου της Πολεοδομίας, όπου έχουν εγκατασταθεί οι νέες αστυνομικές υπηρεσίες.

Η τελική ημερομηνία θα εξαρτηθεί από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, αφού καταβάλλεται προσπάθεια να παρευρεθεί στα εγκαίνια.

news247.gr - voreini.gr/bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news