facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Σκάνδαλο Novartis: Γρήγορη και σε βάθος δικαστική έρευνα υπόσχεται ο Κοντονής

Μόλις έλαβε διαστάσεις το περιστατικό με τον 44χρονο χημικό της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis ο οποίος λόγω του οικονομικού σκανδάλου, την Πρωτοχρονιά βγήκε στο μπαλκόνι του του ξενοδοχείου Hilton της Αθήνας και απειλούσε να πέσει στο κενό από το 13ο όροφο, έσπευσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, να διαβεβαιώσει με non paper ότι σε κάθε περίπτωση η δικαστική έρευνα για την υπόθεση του σκανδάλου της Novartis «θα είναι γρήγορη και σε βάθος».

Δεν παραλείπει ο κ. Κοντονής να αναφέρει ότι μετά από την εντολή του για διερεύνηση των καταγγελιών για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από τη φαρμακευτική εταιρεία «Novartis» «οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές».

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Δεκεμβρίου 2016 μετά από δημοσιεύματα του Τύπου που αποκάλυψαν το σκάνδαλο της Novartis και το χρηματισμό δημοσίων λειτουργών, ο κ. Κοντονής διαβίβασε τα δημοσιεύματα αυτά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, για τη διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελιών και την απόδοση ευθυνών, εφόσον αυτές υπάρξουν.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news