facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Η Ρούπα ετοίμαζε το επόμενο χτύπημα-«Θησαυρό» στοιχείων βρήκαν οι Αρχές

Στα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης όπου διέμενε τα δύο τελευταία χρόνια η Νο1 καταζητούμενη από τις ελληνικές αρχές, Πόλα Ρούπα εστιάζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής.

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει οι ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, η ατζέντα της Πόλα Ρούπα και ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίας σε αυτό τον όγκο των σημειώσεων, που ξεπερνά τις εκατό σελίδες, υπάρχουν ηχηρά ονόματα και διευθύνσεις πολιτικών, δημοσιογράφων, εταιρειών, πολύ γνωστών εφοπλιστών και επιχειρηματιών, καθώς και διευθύνσεις οργανισμών.

Επίσης βρέθηκαν σχεδιαγράμματα και ιδιόχειροι χάρτες, πιθανότατα προϊόντα παρακολουθήσεων.

Οι αξιωματικοί εικάζουν ότι πρόκειται για πιθανούς μελλοντικούς στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων και ληστρικών επιδρομών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σπίτι της Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν πλαστές ταυτότητες και κλειδιά.

Αναζητούν τη γιάφκα με τον βαρύ οπλισμό

Το άλλο πολύ σημαντικό πεδίο των ερευνών αφορά τις γιάφκες και τα κρησφύγετα του Επαναστατικού Αγώνα που θεωρείται βέβαιο ότι είχε πρόσβαση η Πόλα Ρούπα.

Μάλιστα οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι έχει το κλειδί της γιάφκας με τον βαρύ οπλισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Χθες το απόγεμα εντοπίστηκε η γιάφκα σε γκαράζ στον Άλιμο. Στον κλειστό χώρο στάθμευσης, στην οδό Κύπρου βρέθηκαν πυρομαχικά, ζελατοδυναμίτιδα, εξαρτήματα όπλων και νιτρική αμμωνία . Η νιτρική αμμωνία αποτελεί τη βάση για την παρασκευή της εκρηκτικής ύλης ANFO.

Στο γκαράζ βρέθηκαν και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο φέρουν πλαστές πινακίδες και γίνονται «φύλλο και φτερό» στα εγκληματολογικά εργαστήρια .

Το ένα από αυτά είναι ένα Hyundai το οποίο είχε αγοραστεί από τον Νίκο Μαζιώτη το 2013 με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Πρόκειται για το όχημα που αναζητούσαν οι αρχές από το 2014 και με το οποίο είχε διαφύγει ο Μαζιώτης από τη ληστεία στην Κλειτορία.

Επίσης, το άλλο φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR να είχε χρησιμοποιηθεί στο τρομοκρατικό χτύπημα στην οδό Αμερικής το 2014.

Οι αρχές αναζητούν στοιχεία και γενετικό υλικό που θα τους οδηγήσει στα πρόσωπα που έβαζαν και έβγαζαν τα αυτοκίνητα στο γκαράζ και μετέφεραν τα πυρομαχικά.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news