facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

“Άγρια” επίθεση ΠΟΕΔΗΝ στη Διοικήτρια του “Ευαγγελισμού”

Προσωπική επίθεση στη διοικήτρια του ΓΝ «Ευαγγελισμός εξαπολύει η ΠΟΕΔΗΝ, με αφορμή τη θέση που πήρε στη «διαμάχη» της τελευταίας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για απρεπείς εκφράσεις και πολιτικές σκοπιμότητες από μέρους της, ενώ την κατηγορεί για σπατάλη του δημόσιου χρήματος.

«Τόσο στη δημοσιοϋπαλληλική όσο και στην κομματική της πορεία, έδωσε τα διαπιστευτήριά της σ’ όλους τους πολιτικούς χώρους!!! Αναπληρώτρια Διοικήτρια επί κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ, Διοικήτρια επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!!! Αυτό και αν είναι βόλεμα!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η διοικήτρια του Ευαγγελισμού με ανακοίνωσή της είχε επικροτήσει προσφάτως δημόσια το κυβερνητικό έργο στην Υγεία, προκαλώντας μάλιστα όσους έχουν διαβεί τις πύλες του «Ευαγγελισμού» να διατυπώσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

«Είναι άπειρα τα γράμματα με τα «ευχαριστώ» που συσσωρεύονται καθημερινά στο Γραφείο μου. Γράμματα απλών ανθρώπων που περικλείουν αγάπη και ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν» σημείωνε τότε, υποστηρίζοντας ότι δεν υποχώρησε στις οικονομικές πιέσεις κάνοντας εκπτώσεις στις ιατρονοσηλευτικές δραστηριότητες. «Απορίας άξιον είναι γιατί δεν μπορούν να δούν τα αυτονόητα κάποιοι μεγαλοσυνδικαλιστές του χώρου της Υγείας» προσέθετε, κάνοντας λόγο για θράσος εκ μέρους τους.

«Περιγράφει μια ιδεατή κατάσταση για το Νοσοκομείο που διοικεί, χωρίς να δίνει απαντήσεις» λέει η ΠΟΕΔΗΝ και καλεί τη διοικήτρια να επικεντρωθεί στη διεκδίκηση προσλήψεων και επαρκούς χρηματοδότησης αντί στις προσπάθειες να είναι αρεστή στην Αριστοτέλους.

«Είναι φανερό ότι τα τεράστια προβλήματα στο χώρο της Υγείας δεν τα δημιουργούν οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται καθημερινά να κρατήσουν όρθια τα Νοσοκομεία για να μην υπάρξει απόλυτη διάλυση, αλλά η κυβέρνηση με τις μνημονιακές πολιτικές που ακολουθεί» τονίζει η Ομοσπονδία.

Η επιστολή “έκπληξη” της Αριστοτέλους

Στο μεταξύ, η Αριστοτέλους – με μία ομολογουμένως πρωτότυπη κίνηση – επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Σε μήνυμά της ευχαριστεί τους εργαζόμενους και τις Διοικήσεις των απομακρυσμένων νοσηλευτικών μονάδων, οι οποίοι “με αίσθημα ευθύνης εξασφάλισαν την απρόσκοπτη λειτουργία τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα”.

Διαβεβαιώνει, παράλληλα, ότι εργάζεται άοκνα για την ενίσχυση της στελέχωσης του δημόσιου συστήματος υγείας και δεσμεύεται να εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της, προκειμένου να εξασφαλίσει “ένα αξιοπρεπές περιβάλλον εργασίας στους εργαζόμενους και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες της χώρας”.

Καταγγελία για σπατάλη χιλιάδων ευρώ στον “Ευαγγελισμό”

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί καταγγελία για σπατάλη δεκάδων χιλιάδων ευρώ στον Ευαγγελισμό.

Όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ, κτίριο που ενοικιάζει το νοσηλευτικό ίδρυμα παραπλεύρως της Πολυκλινικής (η οποία έχει συγχωνευτεί στον Ευαγγελισμό), παραμένει αναξιοποίητο εδώ και 3 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, το δημόσιο εξακολουθεί να επιβαρύνεται με μηνιαίο μίσθωμα 5.000 ευρώ.

«Άραγε δεν φέρει καμία ευθύνη;» διερωτάται η Ομοσπονδία, αναφερόμενη στη διοικήτρια του Ευαγγελισμού. Υπενθυμίζει, παράλληλα, ότι πριν αναλάβει αυτά τα χρέη το ίδιο άτομο κατείχε τη θέση αναπληρώτριας διοικήτριας στην Πολυκλινική για δύο χρόνια (2014 – 2015).

Αν η καταγγελία ευσταθεί, τότε πράγματι θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες που αναλογούν στους διοικούντες.

virus

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news