facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Κουρτάκης: Προσέρχομαι οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ

Την πρόθεσή του να προσέλθει οικειοθελώς απόψε  στην ΓΑΔΑ έκανε γνωστή ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιάννης Κουρτάκης σημειώνοντας ότι στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια. Εναντίον του κατέθεσε μήνυση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για ρεπορτάζ της εφημερίδας. Λίγη ώρα νωρίτερα σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα μιας σύγχρονης  δυτικής Δημοκρατίας αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας μας συλλαμβάνοντας τον διευθυντή του Ομίλου Παναγιώτη Τζένο.

Η δήλωση του Γιάννη Κουρτάκη

Όταν το παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια.

 Απαντώντας στα όσα ψευδή υποστήριξε με ανάρτηση του ο Πάνος Καμμένος, ότι δήθεν ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ συνελήφθη κρυπτόμενος σε πολυκατοικία, ο Γιάννης Κουρτάκης δήλωσε ότι μόλις ενημερώθηκε ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον του, προσήλθε στην ΓΑΔΑ, όπου και συνελήφθη.

"Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν" καταλήγει στην δήλωσή του ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

parapolitika

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news