facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Tρέχουν για να προλάβουν τα τρακτέρ

Πανελλαδική εξόρμηση σε περιοχές όπως η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Πελοπόννησος και η Κρήτη, προγραμματίζει το κυβερνητικό επιτελείο με στόχο την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου.

Θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο τρεις κεντρικές ημερίδες όπου θα αναλυθεί διεξοδικά η υπάρχουσα κατάσταση αλλά και οι προοπτικές της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας.

«Είμαστε και συνεχίζουμε να είμαστε σε διαρκή διάλογο με τους αγρότες» δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, σημειώνοντας ότι καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τους βασικούς στόχους του υπουργείου ήταν αφ΄ενός η πλήρης και ουσιαστική ενημέρωση των αγροτών για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν και αφ΄ετέρου η αναζήτηση από κοινού λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις που έχει προαναγγείλει μέρος του αγροτικού κόσμου, ο κ. Αποστόλου θα επαναλάβει την πρόσκληση για διάλογο όχι μόνον στο υπουργείο, αλλά και σε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους και να τοποθετηθούν οι βουλευτές, εκπρόσωποι των κομμάτων.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news