facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Κωνσταντινόπουλος: Ενημέρωση από τους Υπουργούς για την επένδυση στο Ελληνικό εδώ και τώρα

Με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, που συνυπογράφουν και βουλευτές της ΝΔ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων ζητείται η άμεση κοινή συνεδρίαση τριών Επιτροπών και ενημέρωση από τους αρμόδιους Υπουργούς.

Την από κοινού συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής άμεσα με αντικείμενο την ενημέρωση από τους Υπουργούς για την επένδυση στο Ελληνικό, ζητούν με επιστολής τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, της ΝΔ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων, με πρωτοβουλία του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Το αίτημα αυτό είχε διατυπώσει προ καιρού ο κος Κωνσταντινόπουλος απευθυνόμενος προσωπικά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο αλλά έκτοτε ουδέν νεότερο. Έτσι, ο βουλευτής έχοντας εξασφαλίσει τις απαιτούμενες από τον Κανονισμό της Βουλής υπογραφές, επιχειρεί πλέον δια της ενεργοποίησης συγκεκριμένων άρθρων να εξαναγκάσει τους προέδρους των Επιτροπών σε σύγκλισή τους και τους υπουργούς να παραστούν και να παράσχουν διεξοδική ενημέρωση για την πρόοδο της επένδυσης και την άρση των εμποδίων για την υλοποίησή της.

«Μετά από το ευρύτατο αυτό αίτημα, οι Πρόεδροι των Επιτροπών είναι υποχρεωμένοι να τις συγκαλέσουν άμεσα σε κοινή συνεδρίαση, καλώντας τους αρμόδιους Υπουργούς που υπεκφεύγουν να απαντήσουν και να ενημερώσουν συγκεκριμένα για την πρόοδο της επένδυσης», τονίζεται στην επιστολή προς τον Νίκο Βούτση.

Δια της επιστολής ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και οι βουλευτές – μέλη των Επιτροπών που τη συνυπογράφουν, επιρρίπτουν ευθύνες για τις καθυστερήσεις στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καταλογίζοντάς της «ιδεοληψίες και αναβλητικότητα» που βάζει εμπόδια σε μία επένδυση, που όπως τονίζουν θα αποδώσει 8 δις ευρώ και 75.000 νέες θέσεις εργασίας.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news