facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μέσα στο δημαρχείο του Βόλου

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (15/12), μέσα στο δημαρχείο Βόλου, ο εν αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση η δημοσιογράφος Κ. Τασσοπούλου.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α΄Αστυνομικό Τμήμα, ο ίδιος ωστόσο σε γραπτή του δήλωση, ανέφερε ότι παραδίδεται … αυτοβούλως.

«Μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.

Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.

Αύριο δικάζεται ο Αχιλλέας Μπέος

Αύριο Παρασκευή στη 1μ.μ. θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της. Ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη το πρωί από άνδρες της Αστυνομίας, μέσα στο δημαρχείο Βόλου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος, οδηγήθηκε με περιπολικό της Αστυνομίας στο Αστυνομικό Τμήμα και μετά τις 2.30 το μεσημέρι, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, ζήτησε τριήμερη προθεσμία αίτημα που απέρριψε η εισαγγελέας δίνοντας 24ωρη προθεσμία και ορίζοντας τη δίκη για το μεσημέρι της Παρασκευής αποφασίζοντας επίσης την άρση της κράτησής του, αφού πιστοποιήθηκε πρώτα από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Βλιώρα που κλήθηκε ως μάρτυρας ότι ο κατηγορούμενος ζει και διαμένει μόνιμα στον Βόλο και σε συγκεκριμένη διεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συνήγορο για να τον υπερασπιστεί, ενώ παρόντες στην αίθουσα ήταν έξι δικηγόροι! Συγκεκριμένα η συνήγορός του σε άλλες υποθέσεις Κατερίνα Βλαχάβα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Λιβογιάννης, Μίνα Καλογήρου και Βιολέτα Καντόλα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Περικλής Λασκαράκης και ο δικηγόρος Γιώργος Μπάϊμπας.

Στο δικαστήριο, στο οποίο ήταν παρόντες όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, εκτυλίχθηκαν κωμικοτραγικές καταστάσεις όταν η εισαγγελέας έδρας ζήτησε από τον κατηγορούμενο να δηλώσει τον τόπο και τη διεύθυνση διαμονής του προκειμένου να άρει την κράτησή του. Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι διαμένει μόνιμα στον Βόλο και σε συγκεκριμένη διεύθυνση, ωστόσο του ζητήθηκε να το πιστοποιήσει και εκείνος αναρωτήθηκε «Θέλετε να σας φέρω λογαριασμό της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ»; προκαλώντας θυμηδία στο ακροατήριο. Όταν ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Στεφόπουλος κλήθηκε ως μάρτυρας για να το πιστοποιήσει του ζητήθηκε η ταυτότητά του, αλλά δεν την είχε μαζί του προκαλώντας ακόμη μια φορά γέλιο ενώ δήλωσε προς το δικαστήριο «που να πάω να τη βρω;».

Να σημειωθεί ότι κατά την είσοδό της στην αίθουσα του δικαστηρίου η μηνύτρια προπηλακίστηκε από δημοτικούς συμβούλους με χαρακτηρισμούς αντίστοιχους με αυτούς που εκτόξευσε ο εν αργία Δήμαρχος κατά της δημοσιογράφου στη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης στο TRT.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news