facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τσίπρας απαντάει στον Σόιμπλε: Μη μας κουνάτε το δάχτυλο με ιταμό τρόπο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε σε εκδήλωση για τα ασυνόδευτα παιδιά στη Βουλή και από εκεί απάντησε στον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, που είπε ότι «δεν έχω καμία κατανόηση όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιρρίπτει στη γερμανική κυβέρνηση ότι θέλει να βλάψει τους Ελληνες συνταξιούχους».

«Να μάθουν να τηρούν τις συμφωνίες»
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός είπε «πρέπει επιτέλους όσοι αυτές τις μέρες μάς κουνούν το δάχτυλο με ιταμό τρόπο, στο πλαίσιο των συμφωνιών, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα αυτοί να τηρούν τις συμφωνίες».

«Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στις χώρες τους»
Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας πέρασε και στην αντεπίθεση και αφού πρώτα ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα στη γερμανική πλευρά, στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα: «Κι επειδή είναι γιορτές, τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά. Να έχουν την ευλογία να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Γιατί όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στις χώρες τους, στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο. Οσα πλεονάσματα κι αν έχουν κάποιες χώρες, δεν θα πιάσουν ποτέ τα πλεονάσματα ψυχής του ελληνικού λαού».

«Μαζεύει» τη δήλωση Τσίπρα το Μαξίμου

«Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε τον Σόιμπλε», δήλωσε ανώτατη κυβερνητική πηγή, αναφορικά με τη δήλωση Τσίπρα, σύμφωνα με την οποία «όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους», δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης, ούτε του κόσμου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η πηγή αρκέστηκε στη λιτή αυτή δήλωση, μετά την αίσθηση που προκάλεσε η αναφορά Τσίπρα.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news