facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Καμμένος: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν -Απειλεί το σπίτι μας

Στυγνό δικτάτορα χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος προσθέτοντας μάλιστα ότι «αυτή τη στιγμή απειλεί το σπίτι μας» και ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα».

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον RealFM, o κ. Καμμένος προειδοποίησε, ακόμα, ότι «όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

«Ολοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό», είπε αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις ενώ εξήγησε ότι αν και οι στρατιωτικές μονάδες αυτή τη στιγμή είναι σε αναδιοργάνωση, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι «λεκτικές». Αναφερόμενος στις εναέριες παραβιάσεις είπε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Καμμένος πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη επίσκεψη στον Έβρο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι ο υπουργός θα εγκαινιάσει τις νέες στρατιωτικές κατοικίες που κατασκευάστηκαν στο Διδυμότειχο. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σουφλί και συγκεκριμένα στο φυλάκιο 126. Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Καμένος θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη όπου θα παραδώσει ξίφη σε αξιωματικούς στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news