facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Συνταξιούχος με εμπειρία οικοδομής… προσωπάρχης στις Ο.ΣΥ.

Συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός του ΕΜΠ ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και Πόρων στις Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ.).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, η απόφαση, αν και εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου (όχι ομόφωνα και αυτό έχει τη σημασία του), εγείρει πολλά ερωτήματα ως προς τα κριτήρια επιλογής του νέου προσωπάρχη, δεδομένου ότι εκτός από το ότι είναι συνταξιούχος, δεν έχει και την ανάλογη επαγγελματική κατάρτιση.

Ο Κωνσταντίνος Τραγάς, σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό του σημείωμα, είναι 65 ετών και στην επαγγελματική του κατάσταση αναγράφει ότι είναι συνταξιούχος. Η εμπειρία του αφορά αποκλειστικά σε εργασία πάνω στις σπουδές του. Συγκεκριμένα, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 μελέτες και επιβλέψεις σε ιδιωτικές οικοδομές και έχει εμπειρία ως εργολάβος δημοσίων έργων και εργοταξίου. Πολλοί λοιπόν είναι εκείνοι που διερωτώνται γιατί δεν επιλέχθηκε για τη θέση του γενικού διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού κάποιο στέλεχος από τις Οδικές Συγκοινωνίες, που θα διέθετε την ανάλογη προϋπηρεσία ή κάποιος άνεργος τεχνοκράτης με σχετική επαγγελματική εμπειρία και αντ’ αυτού προκρίθηκε ο συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός.

eleftherostypos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news