facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Αναστασιάδης: Η Κύπρος δεν είναι χωριό σας

Τη δυσαρέσκειά του για κάποιες παρεμβάσεις στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας του εξέφρασε σήμερα ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, παρακαλώντας μάλιστα ευθέως όσους επισκέπτονται εξ Ελλάδος την Κύπρο, «να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι το δικό τους χωριό, ή δική τους κωμόπολη, ή δική τους περιοχή που είναι υπό κατοχή».

«Ο πατριωτισμός από καθέδρας δεν χρειάζεται, έχουμε βιώσει και πληρώσει για αυτόν τον πατριωτισμό», ανέφερε ο Νίκος Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Χωρίς περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ.

Ο Κύπριος πρόεδρος κατηγόρησε κάποιους από την Ελλάδα για αποσπασματική κινδυνολογία, αποσαφηνίζοντας ωστόσο ότι «προς Θεού» αυτές οι δηλώσεις του δεν αφορούν την Ελληνική κυβέρνηση.

Ζητώντας υπομονή με την φράση «ας αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα», ο κ. Αναστασιάδης σχολίασε αρνητικά «ιδιαίτερα την διαστρέβλωση» των γεγονότων, προσθέτοντας πως «δεν μπορώ να ακούω για παράδειγμα από επισκέπτες πατριώτες πως η ενσωμάτωση θα μας φέρει σε απ΄ ευθείας διαπραγμάτευση με την Τουρκία». «Ας πάψουν να νομίζουν πως κατέχουν την αλήθεια. Να μας πουν ποια είναι η στρατηγική τους», συμπλήρωσε στη συνέντευξή του.



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news