facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Αυστηρή απάντηση της Άγκυρας σε δηλώσεις του Π. Καμμένου για τον Ερντογάν

Αυστηρό μήνυμα προς τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας έστειλε η τουρκική κυβέρνηση, η οποία καταδίκασε σε έντονο ύφος τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Καμμένου για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Καταδικάζουμε σε κάθε τόνο τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, οι οποίες είναι αγενείς, αδιανόητες και ανεύθυνες και επιστρέφουμε πίσω σ’ αυτόν τις εκφράσεις του» ανέφερε μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι επίμαχες δηλώσεις είναι προκλητικές, ιδίως «σε μία περίοδο που οι δύο χώρες προσπαθούν να συνεργαστούν σε μία σειρά διμερών και περιφερειακών ζητημάτων». «Στόχος είναι να καταστραφούν οι προσπάθειες των δύο χωρών» κατέληξε το τουρκικό υπουργείο.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε την Πέμπτη, ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα», ενώ επισήμανε ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα».

«Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σ΄ αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» πρόσθεσε.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news