facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ζουράρις: Να πάει ο Τσίπρας σε εκλογές, να αποφύγουμε τον εκβιασμό

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Ο κ. Ζουράρις ερωτήθηκε αρχικά για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα νησιά, ο οποίος έσπευσε να τονίσει πως τα όσα γράφτηκαν για τις δηλώσεις του είναι κακεντρεχή σχόλια και πως προσπάθησαν να δημιουργήσουν εκ του μηδενός θέμα. Παράλληλα, ο υφυπουργός επέλεξε να εξηγήσει εκτενώς τα όσα περιείχε η δήλωσή του που πυροδότησε τις αντιδράσεις, ο οποίος επικαλέστηκε και τον Διονύσιο Σολωμό, αποδίδοντάς την και χαρακτηρίζοντας ως λογοπαίγνιο.

Στη συνέχεια η κουβέντα στράφηκε στις νέες εξελίξεις για τη χώρα μας και την απόφαση των Θεσμών με επίσημη ανακοίνωση τους οι οποίοι παγώνουν τα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους γιατί θεωρούν ότι οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού δεν συνάδουν με την συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών, όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα ρώτησε τον κ. Ζουράρι αν έχει προλάβει να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Τότε ο υφυπουργός Παιδείας, ομολόγησε πως μόλις είχε φύγει από το υπουργείο και έτσι δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εαν είναι όπως το ακούω αυτή τη στιγμή είναι καθαρά μέσα στην επί εξαετή, επταετή μόνιμη τακτική του εκβιασμού εις βάρος της Ελλάδος, εκ μέρους των δανειστών. Εκβιάζουν συνεχώς, το έχουμε ζήσει όλοι ότι δεν τηρούν ποτέ οποιαδήποτε συμπεφωνημένη λύση».

Τότε ο δημοσιογράφος θέλησε να το συνδυάσει και με μια πρόσφατη δήλωση του κ . Ζουράρι ο οποίος είχε πει: «Ναι μεν έχουμε το άρωμα του χρήματος που θα μπει στις τσέπες των οικονομικά ασθενών αν υπάρχει και άρωμα εκλογών θα το δούμε».

«Ολα αυτα, η σοβαρή διαμάχη με το ΔΝΤ, η μονομερής ενέργεια και οι εξαγγελίες Τσίπρα που βρίσκουν αντίθετους τους Θεσμούς και έχουμε την επίσημη αυτή ανακοίνωση δημιουργούν ένα τέτοιο κλίμα; Δηλαδή βλέπετε εσείς στο βάθος να προσφεύγει ο πρωθυπουργός με αφορμή όλα αυτά στις κάλπες;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου με τον κ. Ζουράρι να του απαντά: «Εγώ θα το ήθελα, διότι αυτή είναι η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το κτηνώδη συνεχιζόμενο εκβιασμό των δανειστών που είναι ατιμωτικός και γι' αυτούς και για εμάς διότι προσβάλλουν συνεχώς την ιερότητα του ελληνικού λαού, η μόνη πολιτισμένη λύση θα είναι η προσφυγή στις εκλογές και να πούμε ότι αυτή είναι η κατάσταση, μας εκβιάζουν ουσιαστικά ως στυγνοί εκβιαστές και τίποτα άλλο, το εταίροι δεν έχει πια καμία σχέση με την ελληνική γλώσσα και αυτό γίνεται ήδη επτά χρόνια. Είναι τα ίδια πράγματα που ζούμε ανά τους αιώνες από τους δυτικούς στην προσπάθεια αλώσεως του έθνους μας».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news