facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αφγανός που δολοφόνησε την 19χρονη στη Γερμανία, είχε σπρώξει και τη φοιτήτρια στην Κέρκυρα!

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στον ποταμό Dreisa στην πόλη Freiburg της Γερμανίας. Το νέο στοιχείο που έρχεται να προστεθεί αφορά στην ταυτότητα του δράστη, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε επιτεθεί σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας χτυπώντας την για να της αρπάξει την τσάντα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο δράστης ταυτοποιήθηκε και μέσω δείγματος DNA.

 
Η 19χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον Αφγανό

H Σπυριδούλα, που έσπρωξε ο Αφγανός στο γκρεμό
Τότε, ο κακοποιός είχε ρίξει την κοπέλα στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσεις. Ο αλλοδαπός δράστης είχε συλληφθεί, δηλώνοντας πως είναι 17 ετών και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όμως, όπως αναφέρει στο protothema.gr η δικηγόρος του Μαρία Ελένη Νικοπούλου, κατάφερε να πετύχει την αποφυλάκιση του κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η συνήγορος του Αφγανού κακοποιού: «Πράγματι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που φέρεται να σκότωσε την 19χρονη στην Γερμανία και να επιτέθηκε στην 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα. Αν και είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και είχε μεταφερθεί στις φυλακές Βόλου, κατάφερε να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών».



Φωτογραφία του 17χρονου τότε Αφγανού από την προσαγωγή του στα δικαστήρια


Ο Αφγανός δράστης  αποφυλακίστηκε στις 31 Οκτωβρίου το 2015  σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου 4322/2015 με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της μόνιμης κατοικίας του μια φορά τον μήνα.

Ο νεαρός Αφγανός αφού έκανε χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου δήλωσε μόνιμη κατοικία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ήταν τυπικός μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 όταν  παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα της δηλωμένης περιοχής του. Έκτοτε, η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητά. 

Σχετικό δημοσίευμα του Πρώτου ΘΕΜΑτος τον Ιούνιο 2013




 Δείτε βίντεο:



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news