facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μοσκοβισί για Βαρουφάκη: Ένας νάρκισσος που κανιβάλιζε

Εκτενείς αναφορές στον Γιάνη Βαρουφάκη κάνει ο επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί στο βιβλίο του «Αν είναι μεσάνυχτα στην Ευρώπη».

Ο Πιερ Μοσκοβισί χαρακτηρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη ως έναν «αχαλίνωτο νάρκισσο» που «κανιβάλισε» τις διαπραγματεύσεις.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μοσκοβισί «(…) με τον ετερόδοξο λόγο του, με την εξεζητημένη εμφάνισή του, με την ασυγκράτητη ενασχόλησή του με τα ΜΜΕ και τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό του, ο Γιάνης Βαρουφάκης τράβηξε τους προβολείς και κανιβάλισε τις συζητήσεις για κάποιους μήνες».

Ο Επίτροπος υποστηρίζει ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ έφερε στο προσκήνιο την πολιτική και ιδεολογική αντίθεσή του με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά και την εχθρότητά του με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντέισελμπλουμ.

Επίσης, του καταλογίζει ότι προκάλεσε ένταση στις συζητήσεις «αρνούμενος οποιαδήποτε διαπραγμάτευση». Όπως σημειώνει, «η δράση του έκανε την Ελλάδα να χάσει έξι πολύτιμους μήνες».

Το tweet του Γιάνη Βαρουφάκη

Η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη ήρθε μέσω Twitter: «Όσο το 3ο Μνημόνιό τους καταρρέει τόσο πιο αποφασισμένοι φαίνονται να με τιμούν με το μίσος τους επειδή δεν το υπέγραψα. Τους ευχαριστώ ξανά» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρώην ΥΠΟΙΚ.



tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news