facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Με παραίτηση απειλεί ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών την νέα υπουργό Πολιτισμού

Με παραίτηση από την θέση του απειλεί ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος «Δεν μπορώ να μείνω σε κάτι που με δηλητηριάζει. Δώστε λύση τώρα αλλιώς παραιτούμαι», ανέφερε χθες κατά την διάρκεια της απολογιστικής ομιλίας του αναφορικά με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Κατήγγειλε το Δ.Σ του οργανισμού πως δεν του στέλνει τον προϋπολογισμό που επανειλημμένως ζητάει, και γενικά ισχυρίστηκε πως δεν βοηθάει το έργο του, καλώντας την νέα υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου να δώσει άμεσα λύσεις, αλλιώς θα παραιτηθεί από την θέση του.

Ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών δήλωσε:
«Το διάστημα μεταξύ αποπομπής Λούκου και παραίτησης Φαμπρ προκάλεσε τη διάλυση του οργανισμού και δημιούργησε τεράστια ανασφάλεια στους εργαζόμενους αλλά και στο σύνολο του καλλιτεχνικού κόσμου. Οι πάντες ήταν βέβαιοι ότι θα ματαιωνόταν το Φεστιβάλ. Το κλίμα σήμερα έχει αναστραφεί. Πραγματοποιήθηκε ένα αξιοπρεπές Φεστιβάλ και όλοι ελπίζουν ότι τα πράγματα έχουν μπει πλέον σ’ ένα δρόμο και υπάρχει μια διάχυτη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Αυτό φάνηκε από το κύμα των καλλιτεχνικών προτάσεων που κατατέθηκαν. Πάνω από 1.200 φέτος, έναντι 287 πέρσι»

«Εύχομαι η Λυδία Κονιόρδου, που έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό θέατρο, να βρει σύντομα λύση σ’ αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα, κάτι που είναι προϋπόθεση για να παραμείνω στο φεστιβάλ», ανέφερε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος κλείνοντας την ομιλία του.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news