facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Εντός της εβδομάδας η καταβολή δύο μισθών στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ

Την πεποίθηση ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά όχι τις δύο πρώτες ημέρες της, όπως είχε αρχικά εκτιμήσει, θα καταβληθούν οι δύο οφειλόμενοι μισθοί στους εργαζομένους στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρός του, Χρήστος Στεφανίδης.

Πρόσθεσε ότι η διαδικασία διευθέτησης των οφειλών λόγω ΦΠΑ, ύψους 18 εκατ. ευρώ, του Δημοσίου προς τον Οργανισμό, κινείται ελαφρώς πιο αργά από τις αρχικές του εκτιμήσεις, αλλά «μέσα στο πλαίσιο των ορίων ανοχής των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ».

«Εντός της εβδομάδας πιστεύω ότι θα λάβουμε την πρώτη δόση, ώστε να καταβάλουμε τους δύο μισθούς που χρωστάμε στους απασχολουμένους» διευκρίνισε.

Όπως επισήμανε, η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη ρύθμιση του ζητήματος έχει ήδη υπογραφεί από τους αρμόδιους υπουργούς. «Τώρα περιμένουμε να μας ενημερώσουν πότε και πώς θα μας καταβληθεί το ποσό» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Το νερό μπήκε στο αυλάκι και εκτιμώ ότι δεν θα βρεθούμε προ αρνητικών εκπλήξεων».

Κατά τον κ. Στεφανίδη, η συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων της Θεσσαλονίκης και του ιδίου με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη οριστικοποιήθηκε για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 13.00.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news