facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η «Αποστολή» στέλνει υγειονομικό υλικό στα κρατικά νοσοκομεία

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC εισήγαγε από τις ΗΠΑ και παρέδωσε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας υγειονομικό υλικό αξίας 922.777.60 δολαρίων.

Στη Λάρισα παραδόθηκε κοντέινερ 40 ποδών με υγειονομικό υλικό βάρους 7,4 τόνων.
Η δωρεά, σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό το οποίο θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και θα συμβάλει στην εξασφάλιση του απαραίτητου υλικού για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και την ηγεσία του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε την υποστήριξη αναγκών και την κάλυψη ελλείψεων σε δομές υγείας στη χώρα μας προσφέροντας ανακούφιση και ουσιαστική βοήθεια. Η προσπάθεια μας έχει συνέχεια, συνέπεια και υπευθυνότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news