facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

«Αστακός» ο Αστέρας Βουλιαγμένης εν όψει της άφιξης Ομπάμα

Μπορεί ο τόπος διαμονής του Μπαράκ Ομπάμα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα να μην έχει ακόμα «διαρρεύσει», ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα καταλύσει στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ήδη, κλούβες των ΜΑΤ και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται επί ποδός, ελέγχοντας το ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπαράκ Ομπάμα μαζί με τους συνεργάτες του θα διαμείνουν στον Αστέρα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο ξενοδοχείο Intercontinental. Εκεί έχει μεταφερθεί και ο ιατρικός εξοπλισμός (συσκευασμένος σε κούτες), που περιλαμβάνει μεταξυ άλλων και δεκάδες φιάλες ανθρώπινου αίματος (υπάρχουν κούτες με την ένδειξη Human Blood), σε περίπτωση που χρειαστούν -καθώς οι Αμερικανοί φροντίζουν να είναι προετοιμασμένοι για τα πάντα.

Τα ιατρικά υλικά μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος Lockheed C130J-30 US Air Force, το οποίο προσγειώθηκε χθες το μεσημέρι στο αεροδρομιο της Ελευσίνας. Εκεί, δηλαδή, όπου από το βράδυ της Παρασκευής έφτασαν, κατά πληροφορίες, 300 Αμερικανοί πράκτορες, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το έργο της ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διήμερη (15-16 Νοεμβίου) παραμονή του στην ελληνική πρωτεύουσα.
















protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news