facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Έκλεισε τη δεύτερη αξιολόγηση η Θεανώ Φωτίου

Την πεποίθησή της ότι η δεύτερη αξιολόγηση έκλεισε, εξέφρασε την Παρασκευή η Θεανώ Φωτίου, λίγα εικοσιτετράωρα αφότου ο Αλέξης Τσίπρας απείλησε με εκλογές στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων.

«Κλείσαμε την δεύτερη αξιολόγηση επιτυχώς κατά την άποψη μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον ΑΝΤ1.

Την υλοποίηση του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) για το 2017 με χρηματοδότηση 760 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, Θεανώ Φωτίου, στο πλαίσιο σημερινής της συνάντησης με εκπροσώπους του Τύπου, σημειώνοντας ότι το εν λόγω ποσό προέρχεται από το πλεόνασμα που επετεύχθη από την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης.

Από το Πρόγραμμα θα ωφεληθούν περίπου 700.000 πολίτες που ζουν στη φτώχεια και θα εμφορείται από καινοτομίες, όπως τη δυνατότητα του δικαιούχου για άμεση και δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες της πρόνοιας, ενώ ταυτόχρονα περισσότεροι από το 10% των δικαιούχων θα έχουν τη δυνατότητα ένταξης στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, η επιλογή του ωφελούμενου θα γίνεται με βάση τα εισοδήματα των τελευταίων 6 μηνών κατά δήλωση του ίδιου, καθώς όπως σημείωσε η κ.Φωτίου «εμείς εμπιστευόμαστε τους πολίτες».

Η πλατφόρμα του ΚΕΑ θα είναι συνδεδεμένη με όλα πληροφοριακά συστήματα και θα είναι πολύ εύκολο να συμπληρωθεί. Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης της θα γίνεται γνωστό στον αιτούμενο εάν δικαιούται να ενταχθεί στο Πρόγραμμα.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news