facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ο ΟΑΣΑ για τη σύμβαση με dj

Απαντήσεις στα δημοσιεύματα που αφορούν την σύναψη σύμβασης του ΟΑΣΑ με μουσικό, δίνει με σημερινή ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, «πως οι δημόσιες συγκοινωνίες, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό τους έργο, λειτουργούν ως κύτταρο αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας και προάγουν τον πολιτισμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ έχει ως εξής:

«Ο ΟΑΣΑ στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου που επιτελεί, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό έργο που προσφέρουν οι αστικές συγκοινωνίες, σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα εκατομμύρια των πολιτών που τις χρησιμοποιεί. Πρόκειται για δράσεις που αναδεικνύουν τις αστικές συγκοινωνίες ως δημόσιο χώρο και προάγουν τον πολιτισμό στις διάφορες μορφές του και την κοινωνική ευαισθησία.

Στο ευρύτερο αυτό πρόγραμμα εντάσσονται δράσεις, όπως το Λεωφορείο Φροντίδας Αστέγων, το Λεωφορείο Υγείας, διάφορα Πολιτιστικά Δρώμενα σε σταθμούς, Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, Εκθέσεις έργων ζωγραφικής, Εκδηλώσεις Ιστορικής και Πολιτιστικής Μνήμης κ.ά. που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε δρομολογούνται, είτε βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και η αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχει τέτοιου είδους τεχνικές δυνατότητες και ήδη υφίσταται τόσο στα λεωφορεία όσο και στα τρόλεϊ.

Για τον σκοπό αυτό ο ΟΑΣΑ προχώρησε σε συνεργασία με μουσικό που διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία) διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά το μήνα για τρεις μήνες. Με τη συνεργασία αυτή θα δημιουργηθεί μια πολύτιμη υποδομή, στον τομέα αυτόν, που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση».

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news