facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Μητρόπουλος: Με χτύπησαν και με απείλησαν για να μην μιλάω

Στην καταγγελία ότι άγνωστοι τον χτύπησαν και τον απείλησαν προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ανέφερε ότι το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι του επιτέθηκαν απειλώντας τον να σταματήσει τις εμφανίσεις στη συγκεκριμένη εκπομπή, και γενικότερα να μην τοποθετείται εναντίον της κυβέρνησης. Μάλιστα όπως είπε ενημέρωσε για το περιστατικό και τον πρωθυπουργό.

«Την Τετάρτη το βράδυ μου επιτέθηκαν δύο μπρατσωμένα παλικάρια και αφού με εξύβρισαν, μου είπαν να μην ξαναβγώ στον Παπαδάκη και να μην κάνω κριτική στην κυβέρνηση. Ενημέρωσα χθες τον αξιότιμο κ.Πρωθυπουργό ότι δέχομαι απειλές για αυτά που υποστηρίζω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε:

«Μέσω δύο υπουργών ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την επίθεση που δέχτηκα το βράδυ της Τετάρτης. Όσο είμαι όρθιος θα συνεχίσω. Δεν έχω δειλιάσει παρά μια φορά όταν γύρισα στο σπίτι αιμόφυρτος και είπα σε τηλεοπτική εκπομπή πριν από κάποιους μήνες ότι κινδυνεύω να φτάσω σε μια απονενοημένη απόφαση. Καλώ τον κ. Πρωθυπουργό να με αφήσει ελεύθερο. Είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες κοντά στους δανειολήπτες, τους συνταξιούχους και στους νέους που φεύγουν».



real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news