facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Δεν πήγαν οι δάσκαλοι στον Ασκό Θεσσαλονίκης - Σε κατάληψη το σχολείο

Σε κατάληψη βρίσκεται το δημοτικό σχολείο Ασκού του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου οι ελλείψεις δασκάλων δεν λένε να καλυφθούν έναν και πλέον μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου:

Σας κάνουμε γνωστό ότι μην έχοντας άλλη επιλογή καταλήξαμε ομόφωνα στην απόφαση να πραγματοποιήσουμε κατάληψη του σχολικού μας κτηρίου, από τη Δευτέρα 17-10-2016 μέχρι τέλους.

Κυρίαρχό μας αίτημα είναι η ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ των κενών θέσεων εκπαιδευτικών ΠΕ70 (δασκάλων), που ενώ έχουν παρέλθει ήδη δύο μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους, το σχολείο μας συνεχίζει να λειτουργεί με ελλείψεις (υπολειτουργεί), στον κύριο κορμό δύο τάξεων.

Παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις της Διεύθυνσης του Σχολείου και της Διοίκησης της Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και ενώ το σχολείο μας έχει καλυφθεί πλήρως από ειδικότητες, στερείται δασκάλων. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες και των δυο εκπαιδευτικών φορέων.

Χρέος της πολιτείας είναι η ΙΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, όλων των Δημοτικών σχολείων της χώρας, σε οποιαδήποτε γωνία του χάρτη βρίσκεται.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μέχρι δικαίωσης του πάγιου και δικαίου αιτήματός μας.

ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ


zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news