facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Η ΝΔ καλεί τους εργαζομένους στην ΥΠΑ να σταματήσουν την απεργία

Να σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις καλεί τους εργαζομένους της ΥΠΑ η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας τους να «βάλουν πάνω απ' όλα το εθνικό καλό».

Η αξιωματική αντιπολίτευση παρότι καταψήφισε το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της ΥΠΑ, καλεί τους εργαζόμενους να σταματήσουν τις απεργίες τους γιατί κάνουν κακό στην ελληνική οικονομία.

«Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε στη Βουλή τις έντονες επιφυλάξεις της για την ψηφισθείσα από την κυβερνητική πλειοψηφία αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Υπηρεσίας (Υ.Π.Α.)», αναφέρει σε ανακοίνωσή της και τονίζει:

«Οι επιφυλάξεις αυτές, όμως, δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Οι κινητοποιήσεις αυτές πλήττουν τον τουρισμό και κάνουν κακό στην ελληνική οικονομία»

«Η Νέα Δημοκρατία, ως η υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που με τη Συμφωνία Αλήθειας θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, επιθυμεί από τους εργαζόμενους να βάλουν πάνω απ' όλα το εθνικό καλό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, μετά τη σημερινή άκαρπη συνάντησή τους με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και τον διοικητή της ΥΠΑ Κ. Λιντζεράκο, εξήγγειλε νέες 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Κυριακή , αντιδρώντας στο νόμο του ΥΠΟΜΕΔΙ που ψηφίστηκε στη Βουλή και αφορά την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news