facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Διαμαρτυρία εργαζομένων του ΟΤΕ έξω από τη Βουλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι του ΟΤΕ εκφράζοντας την αντίθεσή τους για την κατάθεση της τροπολογίας για τη μεταβίβαση του ποσοστού 5% του Οργανισμού στο ΤΑΙΠΕΔ.

Καταγγέλουν ότι η πώληση αυτή συνοδεύεται και με την απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων του δημοσίου, ενώ παράλληλα προειδοποιούν για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα προκύψουν αν συντελεστεί η τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας των κύριων μετόχων του ΟΤΕ καθώς «βλάπτεται επί της ουσίας το δικαίωμα παρέμβασης και η συμμετοχή του κράτους σε αποφάσεις που ενδεχόμενα θέσουν σε αμφισβήτηση κυρίαρχα εθνικά συμφέροντα».

Επιδιώκουν να γίνουν επαφές με όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου αλλά και συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Τέλος, θα επανακαθορίσουν την στάση τους έπειτα από νέα συνεδρίασή τους το απόγευμα της Τρίτης.

Θα επιδιώξουν επαφές με όλα τα κόμματα και συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ την περαιτέρω στάση τους θα καθορίσουν με συνεδρίαση το απόγευμα.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news