facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 08:00 θα ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, λόγω προγραμματισμένων εργασιών δοκιμής συντήρησης που αφορούν τον αρμό συστολής/διαστολής της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» (από την πλευρά του Ρίου).

Η συγκεκριμένη 4η φάση εργασιών απαιτεί ρυθμίσεις οι οποίες περιλαμβάνουν αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας, από την περιοχή πριν από τον αρμό έως τον πλησιέστερο στο Ρίο πυλώνα (Μ1).

Η παρούσα φάση των κυρίως εργασιών συντήρησης εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου 3 εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, νέος κύκλος εργασιών (5η φάση) θα αρχίσει μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία και θα ολοκληρωθεί έως 30 Νοεμβρίου 2016, με περισσότερες πληροφορίες να δίνονται μέσω νέας ανακοίνωσης σε εύθετο χρόνο.

Απαιτούνται ωστόσο χαμηλές ταχύτητες, ενώ -για την περίσταση- το όριο ταχύτητας θα μειωθεί από τα 80 στα 50 χλμ/ώρα.

Για την διέλευση των πεζών και των ποδηλάτων, θα παραμένει ανοικτό τουλάχιστον ένα από τα δύο πεζοδρόμια που διαθέτει η Γέφυρα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η διέλευση πεζών ή ποδηλάτων από το οδόστρωμα, ειδικότερα δε από τις αποκλεισμένες λόγω έργων ζώνες.

Επιπλέον, ο περιορισμός του πλάτους κάθε ρεύματος κυκλοφορίας αποκλείει καθ'όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τη διέλευση υπερμεγεθών οχημάτων με πλάτος που υπερβαίνει τα 3,20 μέτρα.

Σε κάθε περίπτωση και για την αποφυγή ταλαιπωρίας θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας (http://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia/ ) για τη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας διέλευσης.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news