facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Κικίλιας: Προσλαμβάνουν συμβασιούχους για κέντρα φιλοξενίας προσφύγων που έχουν κλείσει

Ερώτηση στη Βουλή για τις προσλήψεις συμβασιούχων σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών που έχουν κλείσει κατέθεσε ο συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Βασίλιας Κικίλιας, κατηγορώντας, παράλληλα την κυβέρνηση ότι σπαταλά κοινοτικούς και εθνικούς πόρους.

Οπως κατήγγειλε, η κυβέρνηση λειτουργεί χαοτικά και χωρίς σχέδιο, σκορπίζοντας τους διαθέσιμους πόρους. Ειδικότερα, στη δήλωσή του σημειώνει:
«Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, το Δημόσιο προχώρησε σε προσλήψεις συμβασιούχων, οι οποίοι, μέσω ειδικού προγράμματος του ΟΑΕΔ, εγκρίθηκε να εργασθούν με οκτάμηνη σύμβαση στα κέντρα υποδοχής προσφύγων - μεταναστών της περιοχής τους. Οι μισθοί των παραπάνω προσληφθέντων προέρχονται από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Όπως καταγγέλλεται, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να προσφέρουν στοιχειωδώς τις υπηρεσίες τους, αφού δεν τους έχει δοθεί συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας. Και αυτό διότι, το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών (στρατόπεδο “Ευθυμιόπουλου”) για το οποίο προσελήφθησαν, έχει κλείσει από το καλοκαίρι, προκειμένου να τοποθετηθούν οικίσκοι και οι πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί προσωρινά στο Κυψελοχώρι.»

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news