facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Πρόεδρος Παραολυμπιονικών: Θα κινηθώ νομικά κατά του Βερναρδάκη

Συνεχίζεται το σίριαλ ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών Σίμο Παλτσανιτίδη που ΠΡΩΤΗ η chiosin.grανέδειξε. Μετά την φράση του Υπουργού «φασιστάκι της πλάκας» ο παραολυμπιονίκη απαίτησε από τον υπουργό να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Βερναρδάκης δήλωσε πως «δεν μετανιώνω για όσα είπα» και συμπλήρωσε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης "Στο μέλλον κάθε ρατσιστής από τη Χίο θα είναι πανελληνίως διάσημος για 15 λεπτά" (παλιά κινεζική παροιμία).

Σήμερα ο Σίμος Παλτσανιτίδης δήλωσε στην Chiosin.gr: Μετά από συνάντηση με τους δικηγόρους μου θα κινηθώ νομικά για την φράση «φασιστάκι της πλάκας».

Το θέμα έφτασε στην Βουλή όπου ο Ανδρέας Λοβέρδος στηλίτευσε τη φραστική επίθεση του αναπληρωτή υπουργού αναφέροντας: «Είναι ένας που κάνει κριτική στην κυβέρνηση και ένας υπουργός που απαντά με έναν τρόπο απαξιωτικό και βίαιο απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι μεν ολυμπιονίκης αλλά είναι και ένα άτομο με αναπηρία. Έχετε ξεφύγει; Ένας υπουργός προχθές μαλώνει μία καρκινοπαθή, ένας υπουργός σήμερα απευθύνεται με αυτόν το απαξιωτικό τρόπο εναντίον ενός ατόμου με αναπηρία και παραολυμπιονίκη, γιατί τα κάνετε αυτά; Δεν έχετε προσαρμοστεί στο γεγονός ότι η κυβέρνηση ακούει κριτική».

Δείτε το χθεσινό δελτίο του Alpha για το φλέγον θέμα:



chiosin

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news