facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Πρατήρια-«βόμβες» θα παραμείνουν εσαεί στα ισόγεια των πολυκατοικιών

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων που βρίσκονται σε ισόγεια πολυκατοικιών θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά παρά την προθεσμία επτά ετών που είχε δοθεί σε μερικά από αυτά το 2010 να απομακρυνθούν από αυτούς τους χώρους -έπειτα από την εκδήλωση πυρκαγιών και άλλων ατυχημάτων, όπως αναφέρουν τα «Νέα».

«Υφιστάμενα πρατήρια υγρών καυσίμων που λειτουργούν σε ισόγεια κτιρίων με ορόφους δύνανται να συνεχίσουν τη λειτουργία τους και μετά τη 10η Δεκεμβρίου του 2017, εφόσον υλοποιήσουν μία σειρά από μέτρα ασφάλειας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών που ανακοινώθηκε χθες, Τετάρτη.

Να σημειωθεί πως η παράγραφος 3 του άρθρου 11 του νόμου 3897/2010 προέβλεπε ρητά πως «υφιστάμενα πρατήρια καυσίμων ή σταθμοί αυτοκινήτων δημόσιας χρήση εξοπλισμένοι με αντλίες καυσίμων που λειτουργούν στα ισόγεια κτιρίων, όπου άνωθεν αυτών στεγάζονται χρήσεις γραφείων και ξενοδοχείων, απομακρύνονται εντός επταετίας από της ισχύος του παρόντος».

Τελικά, τα βενζινάδικα θα παραμείνουν εσαεί στα ισόγεια των πολυκατοικιών με το υπ. Μεταφορών να ακυρώνει στην ουσία τη διάταξη του 2010.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news