facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δωρεάν μετακινήσεις από τον ΟΑΣΘ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, λόγω της διεξαγωγής του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου και του Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος.

Από τις 3 μετά το μεσημέρι δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων σε Λεωφόρο Νίκης, Βασ.Γεωργίου, Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου, Γ' Σεπτεμβρίου (από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου έως τη συμβολή με την οδό Μ.Ανδρόνικου στο ρεύμα καθόδου), Μανώλη Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Κουντουριώτου και στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου (από τη συμβολή με την οδό Στρ.Ναπολέοντος Ζέρβα έως τη συμβολή της με την οδό Γ' Σεπτεμβρίου).

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων από άνδρες της τροχαίας, θα εφαρμόζονται σταδιακά ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων. Ο ημιμαραθώνιος των 21 χλμ ξεκινά στις 6:45 το απόγευμα από την οδό Κουντουριώτη με τερματισμό το Λευκό Πύργο, ενώ ο Αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ θα ξεκινήσει στις 9:15 το βράδυ μπροστά από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και τερματισμό, επίσης το Λευκό Πύργο.

Εξάλλου, δωρεάν θα είναι σήμερα, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, οι μετακινήσεις με τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ για όσους συμμετέχουν στους αγώνες, με την προϋπόθεση ότι θα φέρουν μαζί τους τον αριθμό του δρομέα, που "καρφιτσώνεται" στη φανέλα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της αθλητικής διοργάνωσης θα διενεργούνται εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών, σύμφωνα και με τις εντολές της τροχαίας, ενώ ο ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 11 το βράδυ.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news