facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Απεργούν Κυριακή και Δευτέρα οι Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας -Ακυρώσεις πτήσεων

Να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους καλούνται όσοι σκόπευαν να ταξιδέψουν την Κυριακή και τη Δευτέρα αεροπορικώς, καθώς οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας απεργούν.
Οι ελεγκτές έχουν εξαγγείλει δύο 24ωρες απεργίες, από αύριο, Κυριακή (ώρα 00:01) έως και τη Δευτέρα (ώρα 23:59).
Μετά από αυτό, η AEGEAN και η Olympic Air ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν όλες τις πτήσεις του δικτύου τους την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ενώ τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ακυρώνονται όλες οι πτήσεις προς και από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια μέχρι τις 23:59, εκτός από 8 σκέλη πτήσεων που αλλάζουν ώρα αναχώρησης.
Επιπλέον, σήμερα η AEGEAN ακυρώνει τις πτήσεις της προς Τελ Αβιβ, Βηρυτό, Αμμάν, Τιφλίδα, Τεχεράνη και την πτήση Τεχεράνη-Αθήνα, ενώ σε άλλες τροποποιεί τις ώρες αναχώρησης.
Συγκεκριμένα
Ακυρώνονται οι κάτωθι πτήσεις της AEGEAN στις 8 Οκτωβρίου 2016:

Παράλληλα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, η AEGEAN αναγκάζεται να τροποποιήσει την  ώρα αναχώρησης στις κάτωθι πτήσεις που επηρεάζονται από τη 48ωρη απεργία, ως κάτωθι:

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016
Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Aegean & της Olympic Air προς/από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Aegean & της Olympic Air προς/από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια μέχρι τις 23:59 εκτός από τις κάτωθι πτήσεις που αλλάζουν ώρα αναχώρησης
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί μία έξτρα πτήση ως κάτωθι:
Ακυρώνει 110 πτήσεις η Rynair
Η Rynair ανακοίνωσε ότι ακυρώνει 110 πτήσεις εξαιτίας της απεργίας, ενώ καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ελληνική κυβέρνηση να λάβουν μέτρα, «ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο των ελληνικών ουρανών».
Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι προχωρά σε αναγκαστική ακύρωση 4 πτήσεων σήμερα το βράδυ και όλων των πτήσεων (106 σε σύνολο) προς/από και εντός Ελλάδος, αύριο Κυριακή , με πιθανότητα περισσότερων ακυρώσεων και καθυστερήσεων την Δευτέρα.
Τα μέτρα που προτείνει να ληφθούν «ώστε να αποτρέψει τις ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων από μικρές ομάδες Ελεγτών Εναέριας Κυκλοφορία (ΕΕΚ) είναι: οι ΕΕΚ θα πρέπει να προωθούν τα αιτήματα τους μέσω δεσμευτικής διαιτησίας, χωρίς απεργίες. Να επιτρέπεται σε ΕΕΚ άλλων Ευρωπαϊκών χωρών να συντονίζουν τις πτήσεις κατά την διάρκεια απεργιών των ΕΕΚ.Να μην επηρεάζονται οι πτήσεις που διέρχονται μέσω του εναέριου χώρου της χώρας που έχει απεργία. Να επιτρέπεται στις αεροπορικές εταιρίες να λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων των εξόδων που ορίζει ο νόμος EU261 από τους παράγοντες των απεργιών».
Τέλος, η εταιρεία ζητά συγνώμη από τους πελάτες της και τους παροτρύνει να ενημερώνονται για την κατάσταση της πτήσης τους μέσω του Ryanair.com προτού πάνε στο αεροδρόμιο. Όλοι οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί μέσω email και SMS, ενώ τους έχουν δοθεί οι παρακάτω επιλογές: πλήρης επιστροφή χρημάτων, κράτηση στην επόμενη διαθέσιμη πτήση ή κράτηση σε ένα άλλο δρομολόγιο.
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news