facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Αθώοι Μαλέλης, Πορτοσάλτε και Κονιτόπουλος για τη στάση τους στο δημοψήφισμα

Αθώοι κριθήκαν από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης, ο γενικός διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Άρης Πορτοσάλτε, και ο αρχισυντάκτης εκπομπής τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Νίκος Κονιτόπουλος όσον αφορά τη στάση που τήρησαν πριν από την περίοδο του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015. Οι εφέσεις ασκήθηκαν εμπρόθεσμα και το Συμβούλιο προχώρησε στην αποδεικτική διαδικασία.

Ειδικότερα, το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης, έπειτα από αυτεπάγγελτη δίωξη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου έκρινε:

- Τον Νίκο Κονιτόπουλο, με ψήφους 4 έναντι 1 πειθαρχικά μη ελεγκτέο. Από την πλειοψηφία ένα μέλος τον έκρινε πειθαρχικά μη ελεκτέο, λόγω αμφιβολιών. Η μειοψηφία τον έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο.
- Τον Άρη Πορτοσάλτε με ψήφους 3 έναντι 2 πειθαρχικά μη ελεγκτέο. Η μειοψηφία τον έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο.
- Τον Σταμάτη Μαλέλη με ψήφους 3 έναντι 2 πειθαρχικά μη ελεγκτέο. Η μειοψηφία τον έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο.

Yπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ για ποινή διαγραφής 18 μηνών στον Σταμάτη Μαλέλη, 12 μηνών στον Άρη Πορτοσάλτε και έξι μηνών στον Νίκο Κονιτόπουλο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Η απόφαση αναλυτικά ΕΔΩ

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news