facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Στη Bουλή το θέμα των κλειστών απογευματινών ιατρείων του «Αττικόν»

Στη Bουλή φέρνει το θέμα των κλειστών απογευματινών ιατρείων Ακτινοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, ο κ. Κέλλας επισημαίνει πως στην ολοήμερη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έχουν πάψει να συμμετέχουν τόσο το Ακτινολογικό Εργαστήριο (Αξονικός Τομογράφος κ.λ.π.), όσο και οι Μονάδες Ακτινοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής από τον Ιούλιο του 2014.

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, σε σχετικό έλεγχο του ΣΕΥΥΠ δεν διαπιστώθηκε καμία παράτυπη ενέργεια στη λειτουργία των Μονάδων αυτών. Εν τούτοις, οι Μονάδες Ακτινοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής του Αττικού, συνεχίζουν να μην λειτουργούν τις απογευματινές ώρες, με αποτέλεσμα οι καρκινοπαθείς να αναμένουν για την έναρξη της ακτινοθεραπείας τους.

Την ερώτηση συνυπογράφουν ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων, Νίκος Παναγιωτόπουλος και οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Γεώργιος Βλάχος, Αθανάσιος Μπούρας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη και Βασίλης Οικονόμου.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news