facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Αγανάκτηση της Κορακάκη από την εικόνα του σκοπευτηρίου της! (φωτό -vid)

Πρώτη μέρα προπόνησης, σήμερα (Πέμπτη, 1/9) για την Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη, η οποία, μετά τους Αγώνες στο Ρίο, είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει για λίγες μέρες.

Η Ελληνίδα, «χρυσή» και «χάλκινη» σκοποβόλος των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, βρέθηκε, λοιπόν, για πρώτη φορά (μετά την τεράστια επιτυχία της) στον χώρο του σκοπευτηρίου, εκεί όπου έκανε τις προπονήσεις της, ξεκινώντας αυτήν τη φορά την προσπάθειά της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κυπέλλων, που θα γίνει στην Ιταλία, αρχές Οκτώβρη. Και αυτό που αντίκρισε, ήταν χειρότερο από αυτό που περίμενε...

inner

«Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω Ίντερνετ... Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη.

Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία» δήλωσε η Άννα Κορακάκη. Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης.

inner



skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news