facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκάλυψη Star: Με δάνειο της Attica Bank πλήρωσε ο Καλογρίτσας πρόστιμα για φοροδιαφυγή

Με χρήματα από δάνειο που πήρε από την Attica Bank, πλήρωσε οφειλές από πρόστιμα για φοροδιαφυγή ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο κεντρικό δελτίο του Star ο Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος ανέφερε ότι στις 29 Ιουνίου 2016 ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας πούλησε στην «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ», κατασκευαστική εταιρεία της οικογένειας 1.224.000 μετοχές μιας άλλης εταιρείας της οικογένειας, την «ΜΙΚΗ ΑΕ». Για την αγοραπωλησία αυτή, όπως και για μια ακόμα την επόμενη μέρα, με αντικείμενο τις μετοχές της «ΜΙΚΗ ΑΕ», η Attica Bank διέθεσε «χρηματοδότηση γέφυρα», αξίας ύψους 15 εκ. ευρώ.

Από το ποσό αυτό 5 εκ. ευρώ δόθηκαν στην Εφορία, όπου ο υιός Καλογρίτσας είχε οφειλές για τα οικονομικά έτη 2001 -2012, ενώ εξοφλήθηκαν από τα χρήματα της Attica Bank ο ΕΝΦΙΑ και οι οφειλές στη ΔΟΥ για το 2015 και 2016.

Η δεύτερη εμπλοκή της Attica Bank, όπως και πάλι ανέφερε ο Τάσος Τέλλογλου, είναι η περίφημη εγγυητική της Τράπεζας που άργησε να κατατεθεί και κατατέθηκε, ενώ θα έπρεπε να έχει κλείσει το πρωτόκολλο της ΓΓ Ενημέρωσης, λόγω της παρέλευσης της ώρας. Τα χρήματα ήρθαν από λογαριασμό του κ. Καλογρίτσα στην HSBC στο εξωτερικό στις 12.30 της ημέρας που εξεδόθη η εγγυητική και η εγγυητική της Τράπεζας εξεδόθη έναντι του ρευστού στις 3 μ.μ. μετά από αρκετή πίεση στην Τράπεζα από «παράγοντες εκτός Τραπέζης» όπως είπαν σήμερα στο Star στελέχη της Attica Bank.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news