facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Θεοδωράκης: O ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα μας πει «στην τουρκοκρατία πάθατε χειρότερα»

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, o οποίος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «αμετανόητο ψεύτη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή βγήκε με το σλόγκαν “η ελπίδα έρχεται”, μετά έλεγαν είμαστε “καλύτεροι από τους προηγούμενους”, και τώρα πλησιάζει η στιγμή που θα μας πουν “στην τουρκοκρατία πάθατε χειρότερα”», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89.

«Η δήλωση του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ ότι "όσα έχει υποσχεθεί, έχουν γίνει" προκαλεί γέλιο, αν όχι κλάματα. Είναι πρόκληση, είναι προσβολή, είναι ύβρις για τους ανέργους, για τις επιχειρήσεις που έχουν κλείσει και για τους ανθρώπους που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Ο κόσμος, όμως, θα του δώσει την ανάλογη απάντηση. Τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορούν να κοιτάξουν τον κόσμο στα μάτια, όχι επειδή είπανε ψέματα άλλα επειδή συνεχίζουν να λένε ψέματα» τόνισε αρχικά ο κ. Θεοδωράκης.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης απάντησε στις ερωτήσεις για την την ευθεία παρέμβαση του Πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη, λέγοντας: «Το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να φτιάξει τη δική της, ελεγχόμενη, δικαιοσύνη. Είναι ένα τεράστιο λάθος αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας και αυτοί που τον καθοδηγούν είναι συνυπεύθυνοι. Ο Πρωθυπουργός έχει επιλέξει να έχει δίπλα του έναν πρώην διοικητή της ΕΥΠ, τον κ. Παπαγγελόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να χτίσει ένα παρακράτος στη δικαιοσύνη».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στη στάση του Πρωθυπουργού απέναντι στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για το κλείσιμο των καναλιών, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας είναι απληροφόρητος καθώς σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κλάδος αντέδρασε στην απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ, με απεργίες και κινητοποιήσεις.

Τέλος, αναφορικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Θεοδωράκης, επεσήμανε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω κανάλια, με παραπάνω εργαζόμενους, παραπάνω έσοδα για το δημόσιο και μεγαλύτερο τηλεοπτικό πλουραλισμό αν η κυβέρνηση δεν ήθελε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο και την ενημέρωση χτίζοντας το δικό της σύστημα.

«Έπρεπε να κόψουμε τα θαλασσοδάνεια στα κανάλια και να μειώσουμε την εξάρτηση τους από τους πολιτικούς και αντί γι' αυτό η κυβέρνηση πέταξε μια μολότοφ για να αφανίσει εκατοντάδες εργαζόμενους. Για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news