facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αυλωνίτου: Διερωτώμαι γιατί ο έλεγχος των πόθεν έσχες δεν έγινε πριν το διαγωνισμό

«Διερωτώμαι γιατί ο έλεγχος των πόθεν έσχες δεν έγινε πριν από τον διαγωνισμό... θα μπορούσε να είχε εξεταστεί νωρίτερα ώστε να μην υπάρχουν καχυποψίες και συγκρούσεις» αναρωτήθηκε την Πέμπτη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στον Αθήνα 9,84.

«Ξεβολεύτηκαν πολλοί από αυτό που υπήρχε πριν και μιλάω για τους καναλάρχες που τώρα αναγκάζονται και μεγάλο τίμημα να πληρώσουν και την εργατική νομοθεσία να εφαρμόσουν» υποστήριξε ακόμη η κ. Αυλωνίτου. Επέμεινε ακόμη ότι «η τάξη θα μπει, είναι τελειωμένο αυτό και απόφαση της κυβέρνησης... Από εκεί και πέρα όποιος δεν είναι νόμιμος να τα βρουν στη δικαιοσύνη».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε και αυτή, όπως και άλλα στελέχη του να αποστασιοποιηθεί από τον κ. Καλογρίτσα, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν δικοί μας υπερθεματιστές και μη, ή δικοί μας εργολάβοι». Εάν το τίμημα των αδειών δεν πληρωθεί στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και εάν το πόθεν έσχες κάποιου δεν πληροί τους όρους αδειοδότησης θα πάρει την άδεια ο επόμενος επιλαχών πρόσθεσε.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news