facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Καμμένος από Λονδίνο: Να μην πάρει άδεια ο Καλογρίτσας

Ήταν θέμα χρόνου, πότε ο Πάνος Καμμένος θα εξέφραζε εκ νέου την διαφωνία του με την ανάθεση τηλεοπτικής άδειας στον εργολάβο και κουμπάρο του Χρήστο Καλογρίτσα.

Το έκανε σήμερα από το Λονδίνο, όπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε την θέση του οτι η ιδιότητα του εργολήπτη δημοσίων έργων είναι ασύμβατη με αυτή του ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, καλώντας τον επιχειρηματία να εγκαταλείψει μία από τις δύο ιδιότητές του.

Πάντως ο κ. Καμμένος διευκρίνισε οτι δεν τίθεται ζήτημα παραίτησής του από την κυβέρνηση, στην περίπτωση που ο κ. Καλογρίτσας αποκτήσει τηλεοπτική άδεια.

Μιλώντας με έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι όρος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα, ενώ ο εργολάβος Καλογρίτσας λαμβάνει έργα από το Δημόσιο.

“Ο κ. Καλογρίτσας μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας», σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Αν αποδείξει ότι έπαψε να είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση οτι ο κ. Καλογρίτσας έχει τα χρήματα ώστε να αποκτήσει την άδεια, αλλά εξέφρασε αμφιβολίες αν θα περάσει και τον έλεγχο του πόθεν έσχες.

Όταν εξάλλου ρωτήθηκε αν προτίθεται να παραιτηθεί από την κυβέρνηση σε περίπτωση χορήγησης τηλεοπτικής άδεια στον κ. Καλογρίτσα, ο υπουργός απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news