facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ανατροπή στις έρευνες για τον μικρό Μπεν: Βρήκαν αρχαίο νεκροταφείο στο κτήμα

Ανατροπή στις έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω, καθώς οι αρχές, αναζητώντας τα ίχνη του, «έπεσαν» σε ένα αρχαίο νεκροταφείο.

Οπως αναφέρει η «Mirrοr», ανακαλύφθηκαν τέσσερις ή πέντε ρωμαϊκοί τάφοι έως 2.000 ετών και πλέον οι βρετανικές αρχές αναμένουν την έγκριση των ελληνικών αρχών για να συνεχίσουν τις έρευνες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς έχει ενημερωθεί η Αρχαιολογική Υπηρεσία, η οποία ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες σε εκείνο το σημείο.

Την ίδια ώρα, αποδείξεις αποσύνθεσης βρέθηκαν στο σημείο που οι Αρχές ψάχνουν για τον μικρό Μπεν Νίνταμ, στην Κω. Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να βρουν περισσότερες αποδείξεις άνοιξαν και έναν βόθρο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι.

Οι ειδικοί, όπως αναφέρει η βρετανική Sun, εξετάζουν αυτά τα ίχνη αποσύνθεσης, ωστόσο ακόμα δεν μπορούν να πουν με σιγουριά ότι είναι από άνθρωπο.

«Τώρα εργαζόμαστε σε αυτή την περιοχή που βρήκαμε ίχνη αποσύνθεσης. Οι επιστήμονες που συνεργάζονται μαζί μας δεν είναι ακόμα σε θέση να προσδιορίσουν τι είναι», δήλωσε ο κ. Κάζινς.

Η περιοχή όπου βρέθηκαν αυτά τα ίχνη αποσύνθεσης είναι στον ελαιώνα που βρίσκεται πίσω από την αγροικία στην οποία έμενε ο Μπεν Νίνταμ πριν εξαφανιστεί, τον Ιούλιο του 1991.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news