facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΤΡΑ: Εκοψαν το ρεύμα σε γιαγιά που ζει με μηχάνημα οξυγόνου! Επεισόδια στην ΔΕΗ συνελήφθη ο γιος της! Η ΔΕΗ το ξανάβαλε! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ!

Η κυρία Νίκη Μούζου θα ζήσει πλέον χωρίς ρεύμα έστω και αν χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για την αναπνοή της. Ζει με οξυγόνο.

Τι θα κάνει τώρα; Κανείς δεν γνωρίζει.

Πάντως το μηχάνημα που την συντηρεί δεν μπορεί να δουλέψει.

Ζει σε ένα παλιό σπίτι στην συνοικία της Αγίας Αικατερίνης. Την πιο υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης.

Σήμερα το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ έκοψαν το ρεύμα. Η κυρία Νίκη ζει με μια πενιχρή σύνταξη. Συντηρεί τα δύο της εγγόνια, ανήλικα, και ήλθε αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο λογαριασμό ρεύματος. Πάνω από 10.000 ευρώ. Οπως μας είπε δεν μπορούσε να πληρώσει καθώς έπρεπε να επιλέξει από το αν θα μπορέσει να ταϊσει την οικογένειά της ή να έχει ρεύμα.

Η γειτονιά ξεσηκώθηκε. Οπως μας είπαν είναι και άλλα χαμόσπιτα χωρίς ρεύμα στη συνοικία. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο γιος της κυρίας Νίκης πήγε στην ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, συνελήφθη και κρατείται στο 4ο Αστυνομικό τμήμα. Αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Τι απαντά η ΔΕΗ

Για την υπόθεση της διακοπής ρεύματος σε ηλικιωμένη γυναίκα που χρησιμοποιούσε συσκευή οξυγόνου η ΔΕΗ επισημαίνει ότι:

Πρώτον: Η ΔΕΗ δεν γνώριζε ότι η ηλικιωμένη κυρία χρησιμοποιούσε οξυγόνο, αφού κανείς δεν το είχε δηλώσει στις υπηρεσίες της.

Δεύτερον: Το ρολόι δεν είναι στο όνομα της ηλικιωμένης, αλλά σε άλλο όνομα.

Τρίτον: Το χρέος δεν είναι 10.000 ευρώ, αλλά 16.000 ευρώ.

Παραταύτα η ΔΕΗ, σε ένδειξη ευαισθησίας όπως επισημαίνει η ίδια, επανασύνδεσε αμέσως το ρεύμα, αλλά σημειώνει πως ο λογαριασμός θα πρέπει να εξοφληθεί. Θέτει επίσης το ερώτημα όταν η οφειλή είναι 16.000 ευρώ, πόσα χρόνια δεν έχει πληρωθεί το ρεύμα;.

Σ.Σ. Η ΔΕΗ ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε πως η ηλικιωμενη ζει λόγω του οξυγόνου. Μα εκεί πήγε υπάλληλός της ο οποίος ενημερώθηκε. και παρά ταύτα... το έκοψε!

dete

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news