facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κλειστή η Εγνατία οδός λόγω συσσώρευσης υδάτων

Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τον κόμβο των Κοίλων έως το κόμβο της Σιάτιστας εξαιτίας των υδάτων που έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των δύο τελευταίων ημερών με την συνεχή βροχόπτωση, είχαν ως αποτέλεσμα το νερό σε ορισμένα σημεία της Εγνατίας οδού να μην μπορεί να απορροφηθεί από τα φρεάτια και τις καταβόθρες και να πλημμυρίσει το οδόστρωμα. Στο σημείο βρίσκονται τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με δώδεκα άνδρες που από χθες κάνουν άντληση υδάτων.

Με ευθύνη της Τροχαίας Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στα συγκεκριμένα σημεία και σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων, διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης - Ιωαννίνων.

Επίσης με ανακοίνωση της η αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης ενημερώνει ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω καταστροφής του οδοστρώματος στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής Αιανή - Καισαρειά και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Αιανής - Ρυμνίου.

Προβλήματα υπάρχουν αυτή την ώρα στην ορεινή κοινότητα Γαλατινής στην Κοζάνη από την χθεσινοβραδινή βροχόπτωση με πλημμυρισμένα υπόγεια όπου η πυροσβεστική κάνει άντληση των υδάτων.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news