facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Παναγιώτης Ρήγας για κανάλια που δεν πήραν άδεια: Ας κλείσουν!

«Η νομιμότητα σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει άδεια» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας αναφερόμενος στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ακόμη και κουλούρια να πουλάς πρέπει να έχεις άδεια Με αυτή τη λογική αυτό έπρεπε να γίνει. Τώρα, ξέρουν όλοι οι ιδιοκτήτες ότι έχουν την άδεια που δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει κανένας» συνέχισε ο κ. Ρήγας.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ για τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Star, ο Alpha και το Mega που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια τηλεοπτική άδεια.

«Ας κλείσουν, αφού αυτό προβλέπει η νομοθεσία» επισήμανε ο Παναγιώτης Ρήγας. Μετά την παρατήρηση του δημοσιογράου στο ραδιοφωνικό σταθμό Real ότι αν γίνει αυτό περίπου 2.000 τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι θα μείνουν άνεργοι, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του.

«Το ας κλείσουν το είπα με την ένοια ότι έτσι προβλέπεται από τον νόμο, όχι ότι το θέλω εγώ» διευκρίνισε ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε: «Δεν το λέω με χαρά εγώ, προβλέπεται από τη νομοθεσία...».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «τα κανάλια τα είχαν για να παίζουν πολιτικό παιχνίδι» και πρόσθεσε: «Ο κόσμος μου λέει σήμερα προχωρήστε».

«Πουθενά σε κανένα χώρο δεν υπάρχει αυτή η παντοδυναμία που είχαν τα κανάλια» τόνισε ο Παναγιώτης Ρήγας και σημείωσε: «γίνεται μια κανονική διαδικασία που ήταν διαφανής και έντιμη, άρα αυτό έπρεπε να γίνει».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news