facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ρουβίκωνας: Έχουμε να… ρωτήσουμε κάτι τον πρωθυπουργό - Το αφήνουμε ως έκπληξη

Ερωτηματικά σχετικά με τα σχέδια της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» προκαλεί ραδιοφωνική συνέντευξη μέλους της στο «Ertopen» - που λειτουργεί με πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ- κατά την οποία δήλωσε πως «έχουμε σκοπό σε μια από τις επόμενες δράσεις μας να ρωτήσουμε κάτι τον πρωθυπουργό», συμπληρώνοντας πως «το αφήνουμε για έκπληξη».

Επίσης, προανήγγειλε «εκστρατεία» από πλευράς της οργάνωσης με «πολιτικό λόγο» για προώθηση των ιδεών της στο ευρύ κοινό, ενώ αναφέρθηκε και στην επίδειξη όπλων στα Εξάρχεια ως «ανάγκη» ενός «μαζικού πολιτικού κινήματος» να «υπερασπιστεί τις δομές του».

Σχετικά με την αστυνομία, μίλησε για «απόρρητες εντολές» για φύλαξη στόχων όπου έγιναν επιθέσεις, καθώς και για μεθοδεύσεις για σύλληψη και στοχοποίηση μελών, αλλά και για παρακολούθηση τηλεφωνικών επικοινωνιών μελών του «Ρουβίκωνα» από μέλη ιδιωτικής ασφάλειας επιχειρηματιών.

Όσον αφορά στα περί αλλαγής στάσης της ΕΛΑΣ αν αναλάβει η ΝΔ, το μέλος της αναρχικής ομάδας είπε ότι θα «ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου» και τα πλημμελήματα που τους αποδίδονται θα γίνουν κακουργήματα. Ακόμη, αναφέρθηκε στην επίθεση στην τουρκική πρεσβεία, κάνοντας λόγο για επαφές με μέλη του τουρκικού DHKP-C, ενώ ισχυρίστηκε πως η διαρροή σχετικού εγγράφου έγινε με επίθεση από χάκερ.


Το ηχητικό της εκπομπής:

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news