facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Τι απάντησε η δημοσιογράφος του Alpha στον Π.Πολάκη

Σκληρή απάντηση στην αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη έδωσε μέσα από τον Βήμα 99,5 η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία χθες, Κυριακή, συγκρούστηκε με τον πρωθυπουργό, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο της ΔΕΘ για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν πήραν άδεια και τους εργαζόμενους που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.

Ο κ. Πολάκης προχώρησε σε ανάρτηση φωτογραφιών της δημοσιογράφου μαζί με κορυφαία στελέχη της ΝΔ μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας: «Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την 'απολύει' η κυβέρνηση, επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της.

» Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε, αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες 'οικογενειακές' φωτογραφίες».

Η απάντηση της κ. Τσικρίκα

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, η κ. Τσικρίκα αναφέρει: «Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό... Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;

» Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρει τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου.

» Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη... Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει».

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news