facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ξαναχτύπησε ο Πολάκης: Φωτομοντάζ η φωτογραφία της δημοσιογράφου του Alpha με τον Τσίπρα

Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει με την δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία ρώτησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ για τις τηλεοπτικές άδειες, κατηγορώντας τον ότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος που εκείνη και οι συνάδελφοι της χάνουν τη δουλειά τους.

Αφού το πρωί ανάρτησε στο Facebook φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η Ευαγγελία Τσικρίκα δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην Σοφία Βούλτεψη, καθώς και στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συνάδελφοι της ανέβασαν στο twitter μια φωτογραφία της με τον Αλέξη Τσίπρα, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.



Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν πείστηκε όμως ούτε και έτσι και σχολιάζοντας τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο δημοσιογράφος του STAR Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, έγραψε από κάτω: «Κακό φωτομοντάζ,φαίνεται απο χιλιόμετρα».

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που ανάρτησαν τη φωτογραφία στα social media, εκείνη τραβήχτηκε στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο Ιούλιο.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news