facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Κλειστός για δεύτερη ημέρα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών-Τριπόλεως-Καλαμάτας στο 222ο χλμ.

Κλειστός παραμένει για δεύτερη ημέρα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας, στο 222ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας.

Και στα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας- Τρίπολης, λόγω της συσσώρευσης των υδάτων.

Επίσης, παραμένουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ασπροχώματος - Πύλου, στην είσοδο της Μεσσήνης και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Παμίσου.
Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές του νομού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Στη Λακωνία, κατέβηκε η στάθμη των νερών και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στα χωριά Ταξιάρχης, Έλος και Λεήμονας στον κάμπο του Ευρώτα, που ήταν αποκλεισμένα από χθες το μεσημέρι ως σήμερα τα ξημερώματα.
Επιπλέον στη Λακωνία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Σκάλα - Βλαχιώτη και υπάρχει μόνο διακοπή κυκλοφορίας στο 13ο χιλιόμετρο της οδού Σκάλας - Γερακίου στο ύψος του χωριού Βρονταμά, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο ου δρόμου Απιδέας - Αγίου Δημητρίου Ζάρακος στην Απιδιά και από το 1,6 έως το 1,8 χιλιόμετρο του δρόμου Γούβες - 'Αγιος Δημήτριος, στο χωριό Γούβες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news