facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

«Λουκέτο» 20 ημερών στο club ΡΑΚΑΝ της Μυκόνου [εικόνες]

«Ξινή» βγήκε η συναυλία του Σάκη Ρουβά στους ιδιοκτήτες του γνωστού club ΡΑΚΑΝ της Μυκόνου, καθώς το πρωί έπεσε η βαριά «καμπάνα» της εφορίας για τις παραβάσεις που είχαν διαπιστωθεί σε ντου ελεγκτών τον Αύγουστο.
Μικτό κλιμάκιο εφοριακών και της Αστυνομίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με «τείχος» δικηγόρων και μπράβων, που απειλούσαν με μηνύσεις αν μπει «λουκέτο», αλλά τελικά το «λουκέτο» μπήκε και μάλιστα για 20 ημέρες, σφραγίζοντας την επιχείρηση λίγο πριν το τέλος της θερινής σεζόν.
Σύμφωνα με πηγές της ΓΓΔΕ, οι δικηγόροι για να αποτρέψουν το «λουκέτο» επιχείρησαν να οχυρωθούν πίσω από την πρόβλεψη του νόμου, που ορίζει ότι στην περίπτωση που υπάρχει αλλαγή εταιρίας και εταίρων, δεν μπορεί να επιβληθεί η σχετική κύρωση. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν, όμως, ότι αν και είχε συσταθεί από το Μάιο η νέα εταιρία, που θα αναλάμβανε το club, τον Αύγουστο, που έγινε το ντου της εφορίας, δεν είχε προλάβει να γίνει η διακοπή της υφιστάμενης  εταιρίας κι ως εκ τούτου το «λουκέτο» μπήκε κανονικά και με το νόμο.
Η έφοδος στο club είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα της... συνήθους, πλέον, παρουσίας εφοριακών στην... καθιερωμένη συναυλία του Α. Ρέμου στο ΝΑΜΜΟΣ. Κατά τον έλεγχο στο ΡΑΚΑΝ διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, η μεγαλύτερη των οποίων αντιστοιχούσε σε λογαριασμό 12.000 ευρώ.
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news