facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μ.Βαρβιτσιώτης: Μάρτυρας υπεράσπισης της 17Ν ο βουλευτής- σύζυγος της Όλγας Χαρίτου

Σοβαρότατη καταγγελία από τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη Βουλή για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορο Παπαδόπουλο, η σύζυγος του οποίου θα τοποθετηθεί στο Υπερταμείο ύστερα από πρόταση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε ευθέως τον υπουργό να ρωτήσει την κυρία Όλγα Χαρίτου, σύζυγο του κ. Παπαδόπουλου, αν θα πήγαινε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, του δολοφόνου του Παύλου Μπακογιάννη, όπως πήγε και ο σύζυγός της.

Στη συνέχεια ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε τη διάταξη όπου απαγορευόταν οι σύζυγοι βουλευτών να είναι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, την οποία είχε φέρει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης κατά της βουλευτού της ΝΔ κ. Κεραμέως. «Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στην κυρία Χαρίτου για το βιογραφικό που δεν το έχετε ανακοινώσει και δεν το έχω δει στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώρης και συνέχισε: «Γιατί ο κ. Σταθάκης όταν ήθελε να πλήξει την κυρία Κεραμέως έφερε διάταξη με την οποία απαγορευόταν οι σύζυγοι βουλευτών να είναι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και χθες ήρθατε και μας είπατε για φεμινισμό και ότι ποινικοποιούμε τις συγγενικές σχέσεις». «Μία ερώτηση θέλω να της κάνω: θα πήγαινε ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δολοφόνο του Μπακογιάννη, τον κ. Κωστάρη όπως έκανε ο σύζυγός της;», αναρωτήθηκε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news