facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Στη Singular Logic ανατίθεται η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Η Singular Logic θα αναλάβει τελικά την δημιουργία και εγκατάσταση του πληροφοριακού συστήματος για την ηλεκτρονική δημοπρασία των 4 τηλεοπτικών αδειών.

Οπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνιών το έργο ανατίθεται στη Singular μετά από νέο διαγωνισμό και η συνολική δαπάνη – σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια – θα φθάσει στα 39.900 ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Στην ανακοινωση της Γενικής Γραμματείας αναφέρεται:

«Αναρτήθηκε σήμερα στην «Διαύγεια» η ανάθεση, μετά από νέο διαγωνισμό, στην εταιρεία Singular Logic, του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της εγκατάστασης στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, του πληροφοριακού συστήματος, που απαιτείται για την διεξαγωγή της δημοπρασίας, βάσει της Προκήρυξης 1/2016 του Υπουργού Επικρατείας για την δημοπρασία χορήγησης (4) τηλεοπτικών αδειών».

Η ανακοίνωση της ανάθεσης του έργου στη Sigular έρχεται μία ημέρα μετά το θόρυβο που προκλήθηκε για τις τεχνικές δυνατότητες διεξαγωγής της δημοπρασίας, για αδυναμία πραγματοποίησής της από την Εθνική Επιροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, και μετά από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία εξεταζόταν το ενδεχόμενο να γίνει χειρόγραφα η δημοπρασία. Για το θέμα είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και 13 βουλευτές της ΝΔ.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news